Nieuws

Volg ABVV-loopbaansessies online

Volg ABVV-loopbaansessies online

// bijdrage van Vlaams ABVV

Kies ik voor SWT?

Webinar op 2 februari van 10u tot 11.30u (of beschikbaar via replay na inschrijving)

SWT is niet meer het brugpensioen van vroeger.  Uit een recente ABVV-bevraging blijkt dat er rond SWT nog veel verkeerde verwachtingen zijn bij onze leden.

Overweeg je SWT? Dan informeer je je best grondig vooraf. Tijdens het webinar “Kies ik voor SWT?” vertellen we je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken.

Schrijf je hier in.

Nieuw evenwicht in je loopbaan

Webinar op 7 februari van 14u tot 15.30u (of beschikbaar via replay na inschrijving)

Wil je meer tijd vrijmaken voor jezelf of voor (zorgbehoevende) familieleden? Zie je het niet zitten om voltijds te werken tot 67 jaar? Dan kan je terecht bij het ABVV met al je vragen over je toekomstige loopbaan. Tijdens deze infosessie geven we informatie over o.a. tijdskredietthematisch verlofzware beroepen(vervroegd) pensioen, enz…

Nood aan joboriëntatie?

Online workshop op 28 februari, van 9.30u tot 12.30u

Welke jobs bieden zekerheid in de toekomst? Wat moet je ervoor kunnen?  De online workshop “Hoe bereid je je voor op de jobs van morgen” gaat hier dieper op in. Deze workshop helpt je om je breder te oriënteren op jobs, vacatures en opleidingen. Zo kan jij je voorbereiden voor de jobs van morgen. Inschrijven kan via deze link:

Schrijf je hier in.

Aan de slag met VDAB.be

Webinar op 8 februari en 7 maart, telkens van 10u tot 11.30u

Werkzoekend? Hou dan je online VDAB dossier goed op orde.

Tijdens het ABVV webinar Aan de slag met vdab.be leer je beter werken met je online account op vdab.be. Met een goed online profiel op vdab.be bewaar je het overzicht van je sollicitaties én krijg je beter passende vacatures en opdrachten van de VDAB.

Zo verminder je je stress over je VDAB-begeleiding én sollicitatiestress

Aansluitend bieden we je ook een persoonlijke oefengesprek (in onze kantoren of via videochat) aan met een ABVV loopbaanconsulent van jouw regio.

Schrijf je hier in.

Omgaan met stress bij een hoge werkdruk

Webinar op 22 februari van 09.30u tot 10.30u (of beschikbaar via replay na inschrijving)

Een hoge werkdruk kan leiden tot langdurige stress. Tijdens dit webinar krijg je inzicht in wat stress precies is en hoe je je situatie kan verbeteren. Op het einde kan je in de privéchat je persoonlijke vragen stellen aan een loopbaanconsulent of loopbaanbegeleider. Of neem nu al contact op met een ABVV-loopbaanbegeleider via www.abvvloopbaanbegeleiding.be. Inschrijven voor het webinar is gratis via deze link.

Facebooktwitter

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook x

De Nieuwe Werker

FREE
VIEW