Nieuws

Werk je in de scheikunde? Je hebt recht op opleiding!

Werk je in de scheikunde? Je hebt recht op opleiding!

Als arbeider (PC 116) of bediende (PC 207) in de scheikunde heb je recht op opleiding. En tijd maken voor opleiding, dat is investeren in je toekomst.

// een bijdrage van de Algemene Centrale

Via opleiding verhoog je niet alleen je leerkansen, maar worden je competenties verder ontwikkeld, verbreed en verdiept. Co-valent, het sectoraal vormingsfonds voor de scheikunde, biedt een brede waaier aan gevarieerde opleidingen.

Talent

Co-valent heeft samen met andere partners een missie: “Developing talents creates chemistry!” Met andere woorden: talenten ontwikkelen zodat chemie gecreëerd wordt. Het fonds ondersteunt en stimuleert de ontwikkeling van vaardigheden en tewerkstelling van werknemers uit de scheikunde.

Het biedt daarom gevarieerde opleidingsvormen aan. Je kan als arbeider of bediende deelnemen aan praktische opleidingen, klassieke groepsopleidingen, webinars, digitale groepsopleidingen, digitale opleidingstrajecten, enzovoort. Er zijn natuurlijk ook verscheidene opleidingscategorieën: veiligheid, kwaliteit en milieu, farma, kunststoffen, persoonlijke vaardigheden, procestechnieken of logistiek. Er is voor elk wat wils!

Interesse?

Heb je na het lezen van dit artikel zin om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, of om andere horizonten te verkennen? Raadpleeg dan snel het opleidingsaanbod en overleg met je delegee. Dankzij ons syndicaal werk heb je namelijk recht op gemiddeld 5 dagen opleiding per jaar vanaf 2022.

Meer info? Contacteer je delegee of plaatselijk kantoor. Veel succes met je opleiding!

Facebooktwitter

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook x

De Nieuwe Werker

FREE
VIEW