Nieuws

Op zoek naar energie op het werk?

Op zoek naar energie op het werk?

Heb je het gevoel dat je niet genoeg energie hebt om elke dag te gaan werken? Uiteraard kost werken energie, maar als het goed zit, krijg je er ook energie voor terug. Is dit niet het geval? Bij ABVV Loopbaanbegeleiding kan je terecht voor persoonlijke ondersteuning en actuele informatie.

// een bijdrage van Vlaams ABVV

Je staat er niet alleen voor

Als je last hebt van stress, om welke reden dan ook, heeft dit een negatieve invloed op je energieniveau. Het is belangrijk om de oorzaak van je vermoeidheid te achterhalen.Laat het niet te ver komen en praat erover met een ABVV-loopbaanbegeleider. Tijdens een persoonlijke begeleiding van vier of zeven uur gaan we met jou op zoek naar wat er aan de hand is en vooral naar wat je er aan kan doen en wat je energie geeft.

Op het einde van de begeleiding ben je bovendien goed geïnformeerd om de nodige stappen te zetten. Als er eventueel een medische oorzaak is voor je vermoeidheid, zal de loopbaanbegeleider je ook altijd aanraden om bij de huisarts langs te gaan.

Plan je loopbaan

Zie je het (even) niet meer zitten om voltijds te werken? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om zelf je loopbaan te plannen. Denk bijvoorbeeld aan tijdskrediet, ouderschapsverlof, zorg voor een familielid, vervroegd pensioen, enzovoort.

Of misschien kan heroriëntatie op de arbeidsmarkt of een opleiding volgen ervoor zorgen dat je terug energie krijgt. Je loopbaanbegeleider kan je helpen om dit samen uit te zoeken. We helpen je om je loopbaan te plannen.

Neem contact op met onze ABVV-loopbaanbegeleiders

Contacteer ons via www.abvvloopbaanbegeleiding.be voor meer informatie of een eerste afspraak.

Of volg onze gratis webinars

  • Gratis webinar ‘Nieuw evenwicht in je loopbaan’ op 5/10 van 10u tot 11.30u: over hoe je (tijdelijk) minder kan werken of vervroegd kan stoppen met werken.
  • Wil je meer weten over hoe loopbaanbegeleiding precies werkt? Volg dan ons gratis webinar ‘Hoe kan loopbaanbegeleiding mij helpen?’ op 28/10 van 18.30u tot 19.30u.
  • Deze workshop helpt je om je breder te oriënteren op jobs, vacatures en opleidingen. Zo kan jij je voorbereiden voor de jobs van morgen.
  • Denk je aan ontslag nemen? Volg dan eerst onze webinar ‘Aan de slag met ontslag’ op 20/10. Zo vermijd je onaangename verrassingen.

Inschrijven? Dat kan op https://abvvloopbaanbegeleiding.be/loopbaan/webinars.

Facebooktwitter

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook x

De Nieuwe Werker

FREE
VIEW