Nieuws

Help Stephan de Himalaya op

Help Stephan de Himalaya op

Stephan Galon beklimt de Himalaya om te weten te komen of de hoogte een positieve invloed kan hebben op de pijn van MS-patiënten.

// een bijdrage van Vlaams ABVV

Onze ex-collega Stephan Galon is 51 jaar en lijdt aan multiple sclerose (MS) in een vergevorderd stadium. Dat betekent pijn, veel pijn. Bij het wandelen, bij het bewegen, bij alles.

Maar Stephan geeft niet op. Als een echte vakbondsman zoekt hij naar oplossingen. Voor zichzelf, maar ook voor anderen. Daarom beklimt hij de Himalaya, onder begeleiding van artsen. Met dit project willen dokters van de VUB en Melsbroek onderzoeken of zo’n hoogtestage tot pijnverzachting kan leiden.

Onder begeleiding van neurologen, radiologen, urologen, chirurgen, specialisten inwendige ziekten en twee sportcoaches gaat Stephan op de Himalaya dagelijks door zijn pijngrens. De resultaten van dat onderzoek zullen ook andere patiënten in de toekomst helpen.

Dat is échte solidariteit. Het Vlaams ABVV en de AC Brussel – Vlaams-Brabant steunen de tocht van Stephan voor 100 procent. Wil jij ook helpen? Dan is extra steun op BE02 8782 6981 0340 van de Algemene Centrale ABVV Brussel – Vlaams-Brabant zeker welkom. Vermeld bij storting het project “BEYOND BORDERS – BEYOND EXPECTATIONS” en de centrale zorgt dat je steun goed terechtkomt.

Facebooktwitter

One thought on “Help Stephan de Himalaya op

  1. Beste Stephan , je optreden was een juweeltje , et dit door de ongelooflijke teksten en energie die je op het podium had met fantastische muziekanten , il was zeer blij je terug te zien , en wens je veel moed toe , je bent een zeer warm mens ,die er spijtig genoeg niet genoeg zijn , Robert , accg

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook x

De Nieuwe Werker

FREE
VIEW